Galatasaray’ın yetenekli oyuncusu Yasin Öztekin, ligin ilk yarısında forma şansı bulamadığında transfer teklifleri geldiğini ancak hiçbir zaman takımdan ayrılma düşüncesinin olmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da, zaferin sevinci yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce’nin düğününe katılmak için Galatasaray Adası’na gelen yetenekli oyuncu Yasin Öztekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray’daki ilk senesinin kolay geçmediğini ifade eden Yasin, “Ben hep çalışan bir insan olduğum için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Allah’a şükür de ilk senemde şampiyon oldum. Takımıma katkı sağladıysam çok mutluyum. İnşallah güzel bir kutlama olur stadımızda. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hocam bana inandı ve güvendi. Ona ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesin emeği var. Allah’a şükür şampiyon olduk” dedi.

"HOCAM ‘KESİNLİKLE GİTMEYECEKSİN’ DEDİ"
Hiçbir zaman takımdan gitmek istemediğini ifade eden Yasin, “Buraya çok çalışarak geldim. Fedakarlık yaparak geldim. İlk zamanlar oynamadığım zamanlar başka takımlar arıyorlardı. Düşündüm de ama hiçbir zaman gitmek istemedim. Hocamla görüştüm ve ‘Kesinlikle gitmeyeceksin’ dedi. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür hem o, hem ben, hem de Galatasaray kazandı” dedi.
(İHA)