Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarlara destek çağrısında bulundu.
Yeşil-beyazlıların teknik patronu Şenol Güneş, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısındaki maçları değerlendiren Güneş "Sezonun ilk devresinin yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Takımımız oynadığı güzel futbolu her geçen gün arttırarak, futbol severlere seyir zevki yüksek bir mücadele sunuyor. Futbolcularım istediğim oyun tarzını sahaya yansıtabilmek için iyi niyetle çalışıyorlar. Hedefimiz bizim de siz taraftarlarımızın da keyif alacağı futbol oynayarak müsabakaları kazanmak olacaktır" dedi.

"TAKIMIMIZI SEVMEYE VE DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN"
Taraftarlara çağrıda bulunan başarılı teknik adam, "Oynadığımız iç saha maçlarında çeşitli nedenlerden dolayı taraftarlarımızı stadyumumuzda fazla sayıda göremedik. Ancak gelen taraftarlarımızı sayısı azda olsa takımımıza verdikleri destek, futbolumuza olumlu yansıdı. Takımımızın sahada göstereceği iyi futbol ile birlikte maçlarımızı izlemek için stadyuma gelecek olan taraftarlarımızın sayısının her geçen gün daha da artacağını düşünüyorum. Sizler Bursaspor’un sembolü ve gururusunuz. Takımımızı sevmeye ve desteklemeye devam edin" açıklamasını yaptı.

"BURSASPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANMAK OLMUŞTUR"
Aralık ayından itibaren yoğun bir maç trafiği içine gireceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Bursaspor’un hedefi her zaman Türkiye Kupası’nı kazanmak olmuştur. Bizler de bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMA GİDEN FUTBOLCULARIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ UMUYORUM"
Milli takıma çağrılan futbolcular hakkında da konuşan Güneş, "Bizleri sevindiren diğer bir konuda A Milli Takıma 4, Ümit Milli Takıma 3 ve U-18 Genç Milli Takıma 1 ile 2 futbolcumuzu da milli takımlardan gelen davetler olması. Bursaspor’un başarılı futbolunun sonucu olarak performansları da yükselen oyuncularımızı, ay yıldızlı formamız altında sonsuz başarılar diliyorum. Bu güzelliğin artarak devam etmesini umuyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)