Süper Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın, Manisa Süper Amatör Kümede mücadele eden Saruhanlı Belediyespor’un altyapısındaki kalecilerden Batuhan Tepeler’i renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

"BAŞARILI KALECİ BÜYÜK KULÜPLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ"
Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarında yetişen yetenekli sporcuların büyük kulüplerin dikkatini çektiğini kaydetti. Altyapıya verdikleri önemin karşılığını almaya başladıklarını dile getiren Çamlıyer, Kasımpaşa’nın 12 yaşındaki kalecileri Batuhan ile yakından ilgilendiğini ifade ederek şunları söyledi:
“Geçen sezon dört oyuncumuzu profesyonel takımlarına transfer etmiştik. Yine bu sezon başında Mehmet Kavazoğlu’nu Tire 1992 Spor Kulübüne, minik kramponlar ekibinden Nazmican Başkara’yı da Manisaspor’a verdik. Şimdi ise minik kramponlar takımımızın başarılı kalecisi Batuhan, büyük kulüplerin dikkatini çekti. Kasımpaşa başta olmak üzere Altınordu, Manisa, Göztepe ve Akhisar Belediyespor kalecimizi transfer etmek için sırada bekliyor. Özellikle Kasımpaşa’nın yakından ilgilendiği Batuhan, gelecek hafta Kasımpaşa tesislerinde çalışmalara katılacak ve ortamı görerek bir durum değerlendirmesi yapacak. Gidip gitmeme kararını ondan sonra kendisi verecek.”
Saruhanlı Belediyespor’da forma giyen oyuncuların profesyonel takımlar tarafından istenmesinin gurur verici olduğunu dile getiren Çamlıyer, takımlarına verdiği destekten dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya teşekkür etti.
(İHA)