İstanbul Sultanahmet’teki Turizm Şube Müdürlüğü’ne yönelik intihar saldırısında şehit düşen Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesi, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti.
İstanbul Sultanahmet’teki Turizm Şube Müdürlüğü’ne yönelik intihar saldırısında şehit düşen Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesi, Tonyalılar Derneği Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt ile Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret etti.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran, ziyaret sırasında şehit babası Ahmet Kumaş, Eşi Gülcan Kumaş ve iki aylık kızı Elif Yaren ile yakından ilgilendi. Tonyalılar Derneği Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yardımlarından ötürü teşekkür etti. Ahmet Kurt, ziyarette, “Sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu acı haberi aldığımız ilk andan itibaren konuya büyük hassasiyet gösterdi. Kendisine ve Trabzonspor Kulübü yetkililerine önemli yardımları için teşekkür ederiz” diye konuştu.
(İHA)