Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Galatasaray maçında erken gol bulmalarının sarı-kırmızılı takıma oksijen verdiğini söyledi. Vitoria, “Şampiyonlar Ligi seviyesinde büyük takımlara karşı hatalar yaparsanız bedeli ağır oluyor. Biz de bu bedeli ödedik” dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 3. maçında Portekiz ekibi Benfica, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, “Maça iyi başladık ve erken bir gol bulduk ama bu gol fazla bir özgüven verdi. Bazı şeyleri rahat yapabileceğimizi düşündük ama ters rüzgar olarak esmeye başladı. Galatasaray’a oksijen verdik. İki takım da maçın içindeydi. Son final paslarını ve son dakikalardaki pozisyonları yanlış aldığımız kararlarla değerlendiremedik. Şampiyonlar Ligi seviyesinde büyük takımlara karşı hatalar yaparsanız bedeli ağır oluyor. Biz de bu bedeli ödedik. Bunları sonuçlandıramadıktan sonra galibiyet gelmiyor” dedi.

“OYNADIĞIMIZ MAÇ ÇOK ÜST SEVİYEDEYDİ”
Alınan mağlubiyetin Pazar günü Sporting Lisbon ile oynanacak derbi maçına etki edip etmeyeceğinin sorulması üzerine Vitoria, “İki maçta birbirinden faklı. Bugün oynadığımız maç çok üst seviyedeydi. Pazar günü oynayacağımız maçta öyle olacak. Bizim aklımızdaki tek şey kazanmaktı. Pazar günü de kazanmak için sahaya çıkacağız. Maçta değişiklik yaptık ama maçı çevirmek adına öngördük. Pazar günü için sakin kafayla analiz yapıp kadro kararı vereceğiz” diye konuştu.
(İHA)