Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, yarın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Galatasaray için yaralı hayvan benzetmesi yaptı.
Anderlecht, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda yarın kendi evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi ve futbolcu Olivier Deschacht basın mensuplarının karşısına geçti.
Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, zor bir karşılaşama olacağını belirterek, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz. Büyük bir hata olur. Grup sıralamasındaki yerimizi değil, sadece yarın galip gelebilmeyi düşünüyoruz. Gruptaki Borussia Dortmund maçında yenilmeyi hak etmiştik ama diğer maçlarımızda daha fazla puan toplamalıydık. Genç ve cesur bir takımız. Kuralar ilk çekildiğinde, hiç puan alamayacağımızı sanmıştık. Şimdiyse daha iyisini hak ettiğimize inanıyoruz. Yarın da kazanmaya çalışacağız" dedi.

"GALATASARAY SON ZAMANLARDA İYİ OYNAMIYOR"
Hasi, önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydederek, "Galatasaray son zamanlarda iyi oynamıyor. Yine de ortaya çıkacak mücadelenin seviyesi yüksek olacaktır. Üzerimizde önemli bir baskı var" şeklinde konuştu.
Anderlecht oyuncusu Olivier Deschacht ise, sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Galatasaray ile ilk maçımız da zorlu geçmişti. Yarın kazanmak için sahada olacağız. Takım olarak iyi durumdayız" dedi.
(İHA)