Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci hafta maçında bugün, PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’a konuk olacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Atv ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçta hakem Yunus Yıldırım görev alacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Nihat Mızrak yapacak. Maçın 4. hakemi ise Caner Ak.

Grubunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan toplayan Fenerbahçe lider durumda. Aynı puana sahip Kayserispor ise puan sıralamasında 2. sırada yer alıyor.

YEDEK AĞIRLIKLI KADRO
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, daha önceki Ziraat Türkiye Kupası maçlarında olduğu gibi Kayserispor kadrosunu da genç ve yedek ağırlıklı oyunculardan oluşturdu.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor ile bu akşam Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin, 18 kişilik kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, kadroyu yine genç ve yedek ağırlıklı isimlerden oluşturdu. Sarı-lacivertli takımın öğle saatlerinde Kayseri’ye hareket edecek kafilesinde şu isimler yer alıyor:
"Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Pierre Webo, Muhammed Akarslan, Egemen Zengin, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek, Muhammed Samed Karakoç."
(İHA)