Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarınki Benfica mücadelesine ilişkin, “Yarın puan alamazsak Benfica garantilemiş olacak. Bizim elimizde bir şey kalmayacak. O yüzden böyle bir şey düşünmüyoruz” dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Galatasaray, grubun 4. maçında yarın Portekiz ekibi Benfica’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Estadio da Luz Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ‘Psikolojik olarak rahat olan taraf hangi takım olacak?’ sorusuna, “Biz olacağız. Çünkü Benfica bize kaybetti. Yarınki maçı da kazanıp rahatlamayı düşünecektir. Nasıl oynamamız gerektiğini bilerek, en iyi sonuçla ayrılmaya konsantre olduk” cevabını verdi.

“BENFICA’NIN SAVUNMADA ZAAFLARI VAR”
Benfica’nın takım olarak iyi hücum ettiğini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Kişisel olarak iyi oyunculara sahipler ama hücum olarak iyiler. Savunmada da zaafları var. Yarın puan alamazsak Benfica garantilemiş olacak. Bizim elimizde bir şey kalmayacak. O yüzden böyle bir şey düşünmüyoruz. Bizi gruptan çıkaracak sonucu almak istiyoruz” diye konuştu.

“ÖZEL ÖNLEM ALMAYACAĞIZ”
Kadroyu henüz şekillendirmediklerini ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Son antrenmandan sonra kararımızı vereceğiz. Daha henüz kiminle oynayacağımız netleşmedi. Gaitan’a özel önlem düşünmüyorum. Hiçbir zaman özel bir önlem düşünmüyorum. Bütün oyunculara karşı önlemlerimizi almamız gerekiyor” dedi.

“RAKİBİMİZE ZOR ANLAR YAŞATMAK İSTİYORUZ”
‘Gruptan çıkmak istiyorsak yarınki maçtan galibiyetle ayrılmamız lazım’ diyen Hamzaoğlu, “Kazanmak için atak yapmamız lazım. Karşımızda iyi bir takım olduğunu unutmadan mümkün olduğunca atak yapıp rakibimize zor anlar yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.
Kadroda çok fazla sürpriz olmayacağını dile getiren başarılı teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı:
“1-2 oyuncu ile ilgili netleşmesi gereken şeyler var. Çok büyük ölçüde değişiklikler olmayacak.”