Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında bu akşam Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Elbesan şehrinde 32 derecelere kadar yükselen hava sıcaklığı karşılaşmada siyah-beyazlı takımı zorlayabilir.
Beşiktaş, Avrupa’da 2015-2016 sezonun ilk maçına bu akşam Skenderbeu karşısında çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda yer alan siyah-beyazlılar Arnavutluk deplasmanında TSİ 22.05’de sahaya çıkacak. H Grubu’ndaki bir diğer maçta ise Sporting Lisbon, Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek.

BEŞİKTAŞ’A BİN 500 KİŞİLİK DESTEK
Skenderbeu ile Beşiktaş arasında 12.500 kişilik Elbasan Arena’da oynanacak karşılaşmada tribünler tamamen dolu olacak. Elbasan Arena tribünlerinde Beşiktaş’a ayrılan 640 bileti siyah-beyazlı taraftarlar tüketmiş durumda. Alınan bilgilere göre Skenderbeu taraftarı arasında da siyah-beyazlı taraftarların olması beklenirken, yaklaşık bin yada bin 500 Beşiktaş taraftarının karşılaşmayı izlemesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’IN İLK 11’İ BELLİ OLDU
UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Skenderbeu’ya konuk olacak Beşiktaş’ta ilk 11 belli oldu. Siyah-beyazlı takım Arnavutluk deplasmanında şu 11 ile sahada mücadele edecek:
“Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail, Kerim Frei, Atiba, Necip, Quaresma, Sosa, Cenk Tosun.”
(İHA)