Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Süper Lig Play-off serisi üçüncü maçında Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u 33-25 yendi ve üst üste 7., toplamda 11. kez şampiyonluğa ulaştı.
Beşiktaş Mogaz Takımı şampiyonluk maçına down sendromlu çocuklarla beraber çıktı. Süleyman Seba’da gerçekleşen mücadeleye siyah-beyazlılar; Yunus, Ivan, Vedran, Erwin, Predrag, Ozan ve Ramazan yedisiyle başladı.
Oyuna tempolu giren ekip Beşiktaş Mogaz oldu. Karşılaşmadaki ilk iki gol Ramazan ve Nincevic ikilisinden geldi. Ankaraspor ilk devrenin ortalarına gelirken oyunda denge sağladı ve siyah-beyazlılara cevap verdi. Siyah-beyazlılar Tolga Özbahar’ın golleriyle mücadeleyi önde götürmeyi başardı. İlk yarının sonunda hızlı hücumlarla skor bulan Beşiktaş Mogaz devreyi 16-13 önde tamamladı.
Beşiktaş Mogaz ikinci devreye pivot Tolga Özbahar’ın golüyle başladı. İkinci yarının başında siyah-beyazlılar merkezden yaptığı ataklarla etkili oldu ve aradaki sayı farkını açtı. Beşiktaş Mogaz ikinci devre itibariyle oyuna ağırlığını koydu ve arka arkaya bulduğu gollerle rakibinin direncini kırdı. Beşiktaş Mogaz mücadeleyi 33-25 kazandı ve 2014-2015 Sezonu Hentbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı.
(İHA)