Süper Toto Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Antalya’ya geldi. Siyah-beyazlı ekibi karşılayan taraftarın selfie isteği zaman zaman zor anların yaşanmasına neden oldu.
Süper Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, ligin 9. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geleceği maç öncesi Antalya’ya geldi. İstanbul’dan özel uçakla Antalya Havalimanı’na 17.00’de inen “Kara Kartallar” iç hatlar gelen yolcu çıkışından çıktı. Çıkışta yoğun bir taraftar grubuyla karşılaşan ekibin keyifli olduğu gözlendi. Tezahüratlarla karşılanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e bir grup taraftar çiçek verirken, bir grup taraftar ise futbolcularla selfie çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Futbolculara olan yoğun ilgi sırasında yaşanan itişmeler nedeniyle siyah-beyazlılar zaman zaman zor anlar yaşadı.
Beşiktaş, ligin geride kalan 8 haftasında aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 19 puan topladı ve zirvede yer aldı. Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması yarın saat 20.00’de Antalya’nın yeni stadı Antalya Arena’da oynanacak.
(İHA)