Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine ilişkin, "Galatasaray şu anda daha iyi oynuyor ama gönlümden Fenerbahçe’nin kazanması geçiyor" dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik direktörü Elvir Baliç, Karşıyaka karşısına çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, güzel bir mücadele sonrası maçı kazanmayı bildiklerini söyledi.

"GÖNLÜMDEN FENERBAHÇE GEÇİYOR"
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak derbiyi değerlendiren Baliç, "Derbiyi tahmin etmek zor. Performansa bakıldığında Galatasaray, şu an daha iyi oynuyor. Fenerbahçe son maçlarda iyi bir mücadele göstermedi ama kazandı. Derbiler her zaman farklıdır. Galatasaray uzun zamandır kazanamıyor. Gönlümden Fenerbahçe’nin kazanması geçiyor" ifadelerini kullandı.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ SAMSUNSPOR”
Baliç, her maçı tek tek düşündüklerini ve gerçekten ligde her maçın zor olduğunu ifade ederek, "Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Takımlar arasında kalite farkı yok gibi. Bütün takımlar aşağı yukarı iyi. Her maç zorlu geçecek. Öncellikle Samsunspor maçını düşünüyoruz. Kaliteli bir takım ve kendi seyircileri önünde oynayacaklar. Karşıyaka karşısında elde ettiğimiz galibiyetin morali ile Samsunspor karşısından iyi bir skorla ayrılacağız" dedi.
Takımda cezalı ve sakat oyuncu olmadığını fakat Iancu’nun dizinden hafif sakatlığı bulunduğunu söyleyen Baliç, iç sahada oynayacakları maçlarda taraftarların desteğini beklediklerini ifade etti.
Bir gazetecinin ilk yarıyı kaç puan da bitirmeyi hedeflediklerini sorması üzerine Baliç, tahmin etmenin zor olduğunu ve bu konuda hiçbir hesap yapmadığını anlatarak, tek tek maçlara konsantre oluklarını ve sadece Samsunspor karşılaşmasını düşündüğünü aktardı.
Öte yandan kırmızı-mavili ekip tam kadro ile Samsunspor maçının hazırlıklarına başlayarak, ısınma ve 5’e 2 top mücadelesi yaptı.
Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Elvir Baliç yönetiminde gerçekleştirilen idman öncesi 12 bin 78 numaralı Passolig kartını satın alan kırmızı-mavili takımın taraftarı Adem Güler’e takımın orta saha oyuncusu Muhammet Reis’in imzalı forması yönetim kurulu üyeleri Tuncay Yıldız, Tolga Gül ve oyuncu tarafından hediye edildi.
(İHA)