Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribündeki küçük çocuğa tepki gösteren amigo Recai Kahraman, "Çocuğun ağlamasına ben de üzülüyorum fakat ben suçlandım ve beni hedef gösteriyorlar" diyerek 20 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.
Tehdit telefonları aldığı için Kayseri Adliye Sarayı’na giderek nöbetçi savcılığa suç duyurusunda bulunan Recai Kahraman, “Öncelikle yaşanan olaydan gerçekten çok üzgünüm. Böyle bir şeyin şehrimizde yaşanması hoş değil. Tabi ki küçücük çocuğun ağlamasına bende üzülüyorum fakat ben suçlandım. Beni hedef gösteriyorlar. Beni fişlediler" dedi.

"KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA HAKARET EDECEK KADAR ACİZ BİR ADAM MIYIM?"
Kayseri’de hiçbir kulüp ile amigoluk konusunda resmi bir ilişkisi olmayan Recai Kahraman, "Ben küçücük çocuğa hakaret edecek kadar aciz bir adam mıyım? Bu olayda benlik bir durum yoktu. Tribünde o tarafta bir kargaşa vardı. O çocuğun orada Fenerbahçe formasıyla oturmasına tepkiler vardı. Ben de uzaktan gördüm. Küçücük çocuk, ben orada çocuğa tepki göstermedim. Ben sadece ortalık yatışsın diye çocuğun babasına ’Ağabey forma görünmesin önünü kapat’ diye söyledim. Olay büyümesin diye dedim onu da. Arkamı döndüğümde biri bana küfür etti. Ben de orada o insana karşı tepki gösterdim. Kamera da bunu çekti bu olay yayıncı kuruluşun abartması. Herkes görüntüyü baştan sona izlesin. O görüntüler de o adamın bana küfür ettiğini neden göstermiyorlar?” diye konuştu.

"BANA TEHDİT VE HAKARET MESAJLARI YAĞIYOR"
Olayın ortaya çıkmasından sonra tehdit telefonları aldığını anlatan Recai Kahraman, "Bana tehdit ve hakaret mesajları yağıyor. Ben ailemle birlikte huzursuz oluyorum. Telefonla milyonlarca tehdit geliyor. Ama bunu bilen de konuşuyor bilmeyen de konuşuyor" diyerek sözlerini, şöyle tamamladı:
"Ben de herkese tek tek izah etmeye çalışıyorum. İstanbul basını beni cani bir insan gibi gösteriyor. Şimdilik 20 kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bana mesajla gelmeye devam ediyor. Tehdit ediliyorum. Can güvenliğim olmadığından dolayı en son çarem savcılığa gelmek oldu."
Bilindiği gibi Kayserispor - Fenerbahçe maçında bir taraftar, çocuğuna Fenerbahçe forması giydirerek, Kayserispor taraftarlarının olduğu bölüme girmişti.
(İHA)