Galatasaray, Süper Lig’de dün aldığı Eskişehirspor galibiyeti ile yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sarı-kırmızılı ekip, dün TT Arena Stadyumu’nda karşılaştığı Eskişehirspor’u 4-0 mağlup etti. Puanını 21’e çıkaran Galatasaray, 2. sıradaki yerini korudu. Ligde geride kalan 10 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Aslan, 21 puanı hanesine yazdırdı. Rakip fileleri 22 kez havalandıran Hamzaoğlu’nun öğrencileri, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

SON MAĞLUBİYET 67 GÜN ÖNCE
Süper Lig’in 2. hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı Osmanlıspor’a 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, o karşılaşmanın ardından çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Eskişehirspor galibiyeti ile yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Aslan, 67 gündür de ligde taraftarlarına mağlubiyet yaşatmadı.

LİGİN EN GOLCÜ 2. TAKIMI
Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, ligde çıktıkları son 3 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Ligin 7. haftasında Gençlerbirliği’ni 4-1’lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta ise derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, dün sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’u ise 4-0 mağlup ederek, ligin geride kalan haftalar da en golcü ikinci takımı unvanını aldı.
(İHA)