Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesindeki iki ayrı bulvarda, kilitli parke taşı döşeme ve bozuk yollarda düzenleme çalışmaları yapılıyor.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Argıl ve Yeni Halfeti bulvarlarında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince parke taşıma ve bozuk yollarda düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalarda 21 metre genişliğinde 1.100 metre uzunluğunda yapılan bulvarda 2’şer metre sağ ve solda kaldırım bırakılırken 1,5 metre genişliğinde ise orta refüje yer veriliyor. Toplam 42 bin metrekarelik bir alana beton parke, kaldırım çalışması yapılırken çalışmalar ile daha önceden kullanılamaz hale gelen yollar yeniden yayaların ve araçların kullanımına elverişli hale getiriliyor. Halfeti-Mizgevri-Bozok Mahalleri arasındaki yollarda da düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İlçe Koordinatörlüğü ekipleri okul yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.
Özverili çalışan ekiplere teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın daha yaşanabilir olması için il genelinde Büyükşehir’in mesai kavramı gözetmeden çalıştığını söyledi.