11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Beykoz Çubuklu İlkokulu’ndaki 1137 numaralı sandıkta kullandı. Gül, "Seçim günleri milletin hakemliğine başvurma günü olmuş oluyor. Herkes oyunu kullanıyor. Hayırlısı olsun inşallah vatan için millet için” dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu kullanmak üzere Beykoz Kavacık Çubuklu İlkokulu’na geldi. Bir vatandaşın, “Buyurun biz de sizi bekliyorduk” demesi üzerine Abdullah Gül sırada bekleyen vatandaşlara “Kusura bakmayın” diyerek müsaade istedi. Gül oy kullanmak için sıra bekleyen vatandaşlarla toklaşarak kısa bir süre sohbet etti. Abdullah Gül daha sonra aileleriyle okula gelen çocukları severek onlarla fotoğraf çektirdi. Gül 1137 nolu sandıkta oyunu kullandı.
Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, “Seçim günleri milletin hakemliğine başvurma günü olmuş oluyor. Herkes oyunu kullanıyor. Hayırlısı olsun inşallah vatan için millet için. İnşallah hayırlı olur her şey” diye konuştu.
Bir gazetecinin, “Yeniden bir koalisyon ihtimali doğarsa Türkiye’yi nasıl bir siyasi ortam bekler?” sorusuna da Gül, “Bilemem. Hele bir netice çıksın, millet için ne gerekiyorsa onu herkes yapacak. Hayırlı olsun inşallah” demekle yetindi.
Gül daha sonra okuldan ayrıldı.
(İHA)