AK Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Ramazan Karaca Kuluncak ilçesine birtakım ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Belediye başkanlığını ziyaret eden Karaca, daha sonra olarak İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı ile beraber SODES kapsamında açılan “Hünerli Eller Projesi” atölyesini ziyaret ederek ilçedeki programını tamamladı.
Belediye Başkanlığı Ziyareti
Karaca, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı ziyaretinde şunları söyledi: “Belirli dönemlerde TBMM ‘inde danışmanlık görevlerinde bulundum. Türkiye ve dünya siyasetini yakinen bilen ve takip eden, ayrıca İçişleri Bakanlığı Mahalli idareler kontrolörler Başkan Yardımcılığı ve Başkontrolör görevlerimden ötürü belediyeciliği ve bürokrasiyi bilen birisiyim. Bu tecrübelerimi Malatya’nın hizmetine sunmak ve paylaşmak istedik. Nasip olur da görev alırsak yaygın sorumluluk anlayışı ile birlik ve bütünlük içerisinde Malatya’mızda önemli hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum.”
Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz da ‘’ Ramazan Karaca Bey siyaset ve bürokraside üst düzey görevler almış ve çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Edinmiş olduğu tecrübe ve birikimlerini, enerjisini Malatya için kullanması Malatya için iyi bir fırsat olacaktır. Bu süreçte ilçemizi de ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
“Hünerli Eller Projesi” Atölyesi Ziyareti
İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve beraberindeki heyet ile Kaymakamlığın SODES kapsamında açmış olduğu “Hünerli Eller Projesi” atölyesini de ziyaret eden Karaca , “Bakır işleme ve ahşap sanatı el emeği göz nuru döken hanım kardeşlerimize yönelik böyle bir projenin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek ilçedeki ziyaretlerini tamamladı.