Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Saffet Çebi İlkoklu’nda kullandı.
Oyunu kullandıktan sonra değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Türkiye alışılmışın dışında bir süreci yaşıyor. Yapılan bu seçimler, istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenen ülkemiz için büyük kazanımları olduğuna inanıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte oyunu Üsküdar Saffet Çebi İlkokulu’nda kullandı.
Oy kullanmanın ardında seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Ülkemiz milletimiz için genel seçimlerin hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Gerçekten uzun ve zor bir maraton gerçekleşirdi siyasi partiler. Türkiye alışılmışın dışında bir süreci yaşıyor. Erken seçim olmaksınız yapılan bu seçimler, istikrar ve güven işareti veriyor. Bu istikrar ve güvenen ülkemiz için büyük kazanımları olduğuna inanıyorum” diye konuştu.
Seçimlere katılımın yüksek olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bu da güçlü bir demokrasi için önemli bir işaret. Bu güçlü demokrasinin inşallah bu akşam milletimizin iradesi ile tahakkuk etmesi, geleceği yönelik güvenimizi arttıracaktır. Herhangi bir sıkıntı olmadan bu işin atlatılması da demokrasinin istikrarı bakımından çok önemli olacak. Sandıklarda görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletçe aydınlık yarınları birlikte kucaklayalım diyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)