AK Parti Milletvekili adayları, Kadıköy meydanda vatandaşlarla buluştu. Ellerine bayrağı alan vatandaşlar, genç yaşlı demeden seçim şarkıları ile meydanı bayram yerine çevirdi.
Kadıköy Meydanı’nda bulunan AK Parti seçim çadırının bulunduğu nokta bir anda bayram yerine döndü. AK Parti Milletvekili adayları Mihrimah Belma Satır ve Hurşit Yıldırım’ın da geldiği seçim irtibat noktasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seçim şarkıları ile birlikte ellerine parti bayraklarını alan vatandaşlar, genç yaşlı demeden meydanı bayram yerine çevirdi. Vatandaşlarla selamlaşan AK Parti Milletvekili adayı Mihrimah Belma Satır, “Seçim sürecinde gayet güzel çalışmalar yaptık, halkımızla bir araya geldik. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Seçime bütün vatandaşlarımızın katılmalarını ve iradelerini sandığa yansıtmalarını istiyoruz. Hayırlı bir seçim geçecek inşallah. Türkiye’nin tek başına iktidarla yola devam etmesi düşüncesindeyiz. Allah yolumuzu açık etsin. Biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir toplumuz. İnşallah hayırla bu seçimi de geçireceğiz” dedi.
Uzun zamandan beri sahada olduğunu belirten Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım ise “İlk defa ben vatandaşı bu kadar kararlı gördüm. İlk defa vatandaş 2 Kasım sonrasına dair planlar yapıyor. Biraz önce Kadıköy’de bir iş hanını dolaştım. Elektronik piyasasının olduğu bir han. Vatandaş koalisyondan çok çekmiş, Türkiye’nin bir yol kazasına uğradığını düşünüyor. 2 Kasım sonrası için ben çok ama çok umutluyum. Vatandaş kendi istikrarını, kendi ekonomik durumunu önemsiyor. Ben son 2 günde kararların daha da netleştiğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.
(İHA)