Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir otelde resepsiyon görevlisi olan 24 yaşındaki Emre Toybıyık, gönlünü kaptırdığı 22 yaşındaki muhasebeci Sibel Can’a peribacaları önünde üzerinde, ’Benimle evlenir misin prensesim?’ yazan pankartla sürpriz evlilik teklif yaptı.
Romantik turizmci, beklediği ’Evet’ cevabını alınca, konfetiler eşliğinde cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü sevdiği kızın parmağına taktı.
Kapadokya’nın simge peribacalarından biri olan Nevşehir-Ürgüp yolunda bulunan doğa harikası Üç Güzeller ilginç bir evlilik teklifine sahne oldu. Emre Toybıyık isimli genç her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği iki büyük ve bir küçük peribacasından oluşan Üç Güzeller önünde sevdiği kıza unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak için plan yaptı. Toybıyık, sevdiği genç kız için önce 2 metre uzunluğundaki pankarta ’Benimle evlenir misin prensesim?’ yazdırdı. Pankartı arkadaşlarına teslim eden genç, romantik evlilik teklifi planını uygulamaya koydu.
Sevdiği kızı peribacalarını gezdirme bahanesiyle evinden alan Emre Toybıyık, onu otomobiliyle Üç Güzeller’e götürdü. Burada Toybıyık’ın arkadaşları ellerindeki pankartları açtı ve sonrasında konfetiler patlamaya başladı. Bu sırada Emre Toybıyık, büyük şaşkınlık yaşayan Sibel Can’ın önünde diz çökerek pankartta yazan sözü tekrarladı. Beklediği ’Evet’ cevabını alan Toybıyık, cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü sevdiği kızın parmağına taktı. Genç çift birbirlerine sarılıp, pankartla birlikte peribacaları önünde mutluluk pozu verdi. Genç çifti orada bulunan yerli ve yabancı turistler de alkışlarla tebrik etti.
(İHA)