AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Ülkemize ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni etti.
Tanrıver, seçimler öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanarak Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen Milletvekilliği aday listelerinin ardından açıklamalarda bulundu.
AK Parti Hükümet Sözcüsü Beşir Atalay tarafından açıklanan aday listelerine göre Nevşehir’de, 1.sırada Mustafa Açıkgöz, 2.sırada Murat Göktürk ve 3.sırada da Ebubekir Gizligider ile 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerine girileceğini ifade eden Tanrıver; “Ülkemizi ve şehrimizi 2023 vizyonuna taşıyacak kadrolarımız açıklandı. Nevşehir’de 55 aday adayı ile girdiğimiz seçim yarışında 3 ismimiz belirlendi. Biz seçilemeyen bütün adaylarımızı seçim çalışmalarımızda sahalarda görmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi şehrimizde birlik ve beraberlik içerisinde seçim dönemini geçirmek istiyoruz. Seçim yarışına giren bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
12 yılı aşan AK Parti iktidarı döneminde, güçlü bir kadro ile tüm Türkiye başta olmak üzere Nevşehir’de de hizmet üretme yarışı içerisinde olduklarını belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “Güçlü ve sağlam bir kadro ile başlayan hizmet hareketliliğimizde 12 yılı geride bıraktık. 2002 yılından beri de, yerel yönetimlerde, belediye başkanlarımızla Nevşehir’e hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. AK Parti kadroları olarak ilimizin geleceği yönünde atılması gereken ne gibi adımlar var ise attık, bundan sonraki süreçte de atacağız. Ama bizlerle ilgili olarak belirli aralıklarla maalesef bazı kesimler tarafından, bu değişen ve gelişen süreç içerisindeki rahatsızlıklarını, bulundukları ortamlar içerisinde dile getirmeye çalışıyorlar. Tabi ki bizler AK Parti kadroları olarak spekülasyonlarla, dedikodularla siyaset üreten bir kadro değiliz. Bizler sayın Başbakanımız önderliğinde şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
7 Haziran 2015 tarihinde Türkiye’nin gerek çevresinde ve gerekse de dünya genelinde lider bir ülke olarak gücünü ortaya koyması ve gelişmiş sayılı ülkeler arasında ilk sıralarda yer alması adına yeniden halkın iradesine başvurulması için bir seçim yapılacağını anlatan Tanrıver “Seçimler öncesinde Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında, partimizin ilgili organları oldukça yoğun bir çalışma ile birlikte milletvekili adaylarımızı belirlediler. Seçim yarışına katılan tüm milletvekili adaylarımız ile birlikte güçlü yapımızı yeniden ortaya koyup, Nevşehir’de 4. Kez AK Parti rüzgarı estirmeye kararlıyız. Bize inananların bugüne kadar yüzlerini kara çıkartmadık. Allah’ın izni ile milletvekili adaylarımızla, tüm parti teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte hizmetkârı olduğumuz halkımıza başvuracağız. Sonuçlar tüm ülkemize, ülke insanlarımıza hayırlı olsun” dedi.