Malatya Yeşilyurtspor geleceğe umutla bakıyor.
Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta Mustafa Taşar’ın göreve gelmesiyle birlikte ardı ardına maçlar kazanıp, küme düşme korkusunu azda olsa üzerinde atan Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim geleceğe umutla bakıyor.
İHA muhabirine takımın son durumu ve önümüzdeki yıllarda atılması düşünülen adımlarla ilgili açıklamada bulunan kulübün Futbol Şube asorumlusu Eyüp Bolat, “Lig başından beri rahat edememiştik. Demek ki nasip değilmiş. Kurduğumuz iyi kadro son haftalarda meyvesini vermeye başladı” dedi.
Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta oynayacakları son hafta maçını kazanıp puan tablosunu daha üstte tamamlamayı istediklerini belirten Bolat, “2 hafta önce Şehit Kamil Belediyespor maçını kazanarak oldukça rahatladık. Bu maçın moraliyle Elbistan maçını da kazandık. Futbol sonuç odaklı bir oyun. Biraz sıkıntılar çektik ama son haftalarda rahatladık. İnşallah daha da iyi olacak. İyi şeyler yapmayı planlıyoruz” dedi.
Önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başladıklarını söyleyen Bolat, “Ligde kaldıktan sonra kafamızdakileri masaya yatıracağız. Kafamızda bazı şeyler var. Tesisleşme noktasında da adımlar atacağız. Şuan halihazırda bulunduğumuz tesisin altında 700 metrekarelik bir yerimiz var. Orada bir yatakhane, toplantı odası ve yemekhane yapacağız. Bu 1 senelik planımız. Seneye de başkanımızın sözü var. Bağımsız güzel bir tesis yapacak. Seneye üst sıralara oynayan, hatta 3.lige oynayan bir takım yapmayı planlıyoruz. Başkanımızın da bu noktada bize sözü var. Ama önce hayırlısıyla bir ligde kalalım bunları daha sonra düşünürüz” ifadelerini kullandı.