Sahne İstanbul Bodrum’da önceki gece Hakan Altun sahne aldı. Sahnede davulla Altun’a eşlik eden ünlü şovmen Cem Yılmaz, izleyenleri kahkahaya boğdu.
Her hafta salı günü sahne aldığı Sahne İstanbul Bodrum’da yüzlerce seveninin yanı sıra birbirinden ünlü ismi de ağırlayan Altun’un sahnesini izlemeye gelenler arasında bu defa Cem Yılmaz, Ozan Güven, Hande Yener, Ozan Öğüt, Hakan Akkaya, Tugay Kerimoğlu ve eşi, Tuncay Şanlı, Berkay, Ali Güven gibi birbirinden ünlü isimlerde vardı. Hakan Altun’dan istek şarkıda bulunan Cem Yılmaz’ı sahneye davet eden ünlü sanatçı, Yılmaz’dan istediği şarkıya davulla eşlik etmesini rica etti. Davulun başına geçen Yılmaz, Altun’un sevilen şarkısı "Yorgun Yıllarım’’a davul ile eşlik etti. Şarkı sonrası Hande Yener’i sahneye davet etmek isteyen Cem Yılmaz, ‘’Hande nerede? Onunla beadbox yapmak istiyorum’’ diyen Yılmaz, Hande Yener’in gittiğini duyunca ‘’Ozan sen geliyorsun o zaman Hande yokmuş, Ozan’dan geliyor Romeo’’ diyerek sahneye Ozan Güveni aldı. Ozan Güven’e "Hakan Akkaya’ya kıyafetini göster puan al’’ diyen ve salonu kahkahaya boğan Yılmaz, Ozan Güven’le atışarak Sahne İstanbul Bodrum’da adete stand up show yaptı
Öte yandan, başka bir mekanda da eğlenmeye giden Cem Yılmaz, bateri başına geçerek dakikalarca batari çaldı. Profesyonellere taş çıkartan Cem Yılmaz eğlenmeye gelenlere de takılmadan duramadı.
(İHA)