İş Adamı Seyit Doğan yeni kurduğu KANAL 6 TV ile çok kısa zaman içerisinde yayın hayatına başlayacağını açıkladı.

Seyit Doğan KANAL 6 TV Türkiye’nin ve Türk Dünya’sının yeni en çok izlenen kanalı olacağını , Medya Grubu olarak hedeflerinin Bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde en çok izlenen ilk 5 kanal içerisinde yer almak olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için her türlü araştırmalar çalışmalar yaptıklarını ve bu alanda bilgi ve birikimimiz ve kadromuzla yayın hayatına hazır olduğunu söyledi .

Şatıroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Doğan ; Ağırlıklı İnşaat, Turizm, GYO, Dış Ticaret gibi sektörlerde iştigal ettiklerini , şimdi medya sektörüne de girdiklerini ve çok kısa bir zamanda KANAL 6 TV’den sonra Medya’nın diğer yayın guruplarını da hayata geçireceğiz. KANAL 6 TV Ulusal bir kanal olarak Görsel Medya planlamamızın öncüsü olacaktır.

Malatya’lı Başarılı İş Adamı Seyit Doğan , Kendisinin Bir Malatya Milliyetçisi olduğunu söyleyerek , kurduğumuz KANAL 6 TV tüm Türkiye ve Dünya bizi izleyecek. Bende iyi bir Malatya’lı olarak KANAL 6 TV ve diğer Medya Organlarımızla kendi şehrimin tanıtımı için elimden geleni her türlü desteği vereceğime söz veriyorum dedi.