Türkiye’de Amman Hocam 1 adıyla sinema severlerle buluşan absürd komedi filmi Les Profs  filminin devamı olan Amman Hocam 2 filmi de en az birinci film kadar eğlenceli. Başrollerinde Christian Clavier, Isabella Nanty, Kev Adams, François Morel, Arnaud Ducret, Raymond Bouchard, Fred Tousch ile aynı zamanda filmin senaryo yazarı olan ve yönetmen koltuğunda da oturan Pierre-François Martin-Laval var.
 
 

Amman Hocam 1’i Hatırlayalım
 
Les Profs adındaki  günlük çizgi bantın sinemaya uyarlanmış hali olan Amman Hocam 1, hem eğitim sorunlarına eğlenceli bir bakış açısı getiriyor hem de öğrencilerin isteksizliğini komik olaylar etrafında anlatıyor. Sadece lise öğrencilerine değil büyüklere de hitap eden film, bugünün büyüklerini komik olaylarla anlattığı lise yıllarına götürüyor. Yönetmen, Pierre-François Martin-Laval. Laval ayrıca filmde tarih öğretmeni Polochon’u canlandırıyor.
 
Fransa’da geçen film; Fransa’nın üniversite sınavlarında % 12’lik başarı seviyesiyle en kötü lisesini, en tembel öğrencilerini ve oraya gelen bütün öğretmenlerin başarısızlıktan kurtulamayışını anlatıyor. Fransa Eğitim Bakanlığına bağlı müfettişler bu duruma bir çare ararlarken akıllarına daha önce hiç denenmemiş bir çözüm geliyor: Kötü öğrenciye kötü eğitmen. Öğrencilerin başarı seviyesini % 50 oranında artırmayı amaçlayan çözümü gerçekleştirecek olan ise genelde okullarından kovulmuş olan kötü öğretmenler. Öğrencilere tebeşir fırlatan İngilizce öğretmeni Glayds, spor öğretmeni Eric, kötülük uzmanı Cutiro, sınıfta yarı çıplak ders veren Fransızca öğretmeni Amina, 18 kez öğretmenlik sınavını kazanamamış olan ve bir müzede çalışırken tarih öğretmenliğine atanan Polochon, 11 liseden kovulmuş çatlak kimya öğretmeni Albert, ne söylediği anlaşılmayan felsefe öğretmeni Mourice gibi oldukça ilginç 7 karakterden oluşan öğretmen kadrosu önce okulun tembel öğrencilerini bile çileden çıkarıyor. Öğretmenler başarısızlık konusunda ne yapacaklarını kara kara düşünürlerken en sonunda çözümü büyük bir cesaret örneği göstererek üniversite sınav sorularını çalmakta buluyorlar. Ve soruları son sınıf öğrencilerine veriyorlar. Ardından gelen mutlu son: Kaçınılmaz büyük başarı geliyor.
 

Amman 2 Hocam Türkçe Dublaj (Les Profs 2 izle)
 
 
Devam filmi olan Amman Hocam 2 filmini full izle seçeneğiyle pek çok sitede bulabilirsiniz. Devam filmi Amman Hocam 2 filminin başrollerinde Didier Bourdon, Isabella Nanty, Kev Adams, Stefi Celma, Arnaud Ducret, Raymond Bouchard, Fred Tousch ve her iki filmin de senaryo yazarı olan ve yönetmen koltuğunda oturan Pierre-François Martin-Laval var. Film, Amman Hocam 1’de olduğu gibi Fransızca ve İngilizce çekilmiş.
 

Amman  Hocam 2 İzle
 
 
Fransa’nın en kötü 7 öğretmeni Fransa’nın en kötü okulunu kapanmaktan kurtardıkları için gizli bir görevle İngiltere gönderilir. İngiltere’nin en iyi okulunda ders vereceklerdir. İnanılmaz eğitim ve ders anlatma yöntemleriyle İngiltere’nin bu en iyi okulunda oldukça meşhur olurlar.
 
Amman Hocam 1’deki eğlence ikinci filmde de sürüyor. Kült komedinin başarılı yapımları arasına girecek olan Amman Hocam serisi kaçırılmaması gereken filmlerden. Özellikle orta yaşa da hitap eden senaryosu, absürd komedi örnekleri, eğitim sistemine getirdiği eleştiri ve çözüm önerileriyle dünyanın her yerinde eğitim sorunları olduğunun altını çiziyor. Senaryo yazarı, yönetmen ve genel oyuncu kadrosunun değişmediği film başarısını; senaryo yazarı, yönetmen ve oyuncu olarak filme büyük katkılar sunan Pierre-François Martin-Laval’a borçlu.
 
 
İster sinema salonunda ister Amman Hocam 2 full izle ve Amman Hocam 2 HD izle seçenekleriyle internet üzerinde izleyebileceğiniz Les Profs serisi eğlenceli ve güncel absürd komedi türünden. Eğer ilk filmi izlemediyseniz ikinci filmden önce mutlaka Amman Hocam 1’i de izleyin. Filmin gişelerde yakaladığı başarı nedeniyle serinin üçüncü filmi de çekilir belki, belli mi olur…