AK Parti’nin zaferi Kosova’da da sevinç gösterileriyle kutlandı. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren’de, Kosovalı vatandaşlar bir araya gelerek, AK Partinin parlamento seçimlerinde elde ettiği zaferi kutladı.

Prizren’in tarihi Şadırvan Meydanı’nda toplanan AK Partiye gönül vermiş Kosovalılar, ellerinde Türk Bayrakları ve AK Parti flamalarını dalgalandırarak, AK Parti’nin genel seçimlerde göstermiş olduğu başarısından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

AK Partili Kosovalılar, Türkiye’de sandıkların kapanmasından ve ilk tahmini seçim sonuçlarının tv kanallarında açıklanmasının ardından Prizren’deki Şadırvan Meydanı’na akın etti. Kosovalılar kutlamalarda posterlerini taşıdığı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. “Recep Tayyip Erdoğan” tezahüratlarıyla AK Parti’nin zaferini kutlayan Prizlenliler, sık sık tezahüratlarını sürdürerek, “tek başına, iş başına” sloganını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgi ve muhabbetlerini de sergileyen AK Partili Kosovalılar Prizren’in ana caddesinde arabalarla tur atarak, AK Parti’nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri’nde gösterdiği zaferi, Kosova’nın tek belediyesi olan Mamuşa’da da halaylarla ve coşkuyla kutladı.

(İHA)