Yeşim Salkım, Twitter fenomeni Beyinsiz İnsan'ın kendisine duyduğu hayranlığı anlatan ve kendisinden bir şarkısını paylaşmasını istemesi üzerine önce Yavuz Bingöllü bir cevap yazdı. Daha sonrasında Fenomen Beyinsiz İnsan'ın ısrarla kendi şarkı linkini göndermesini talep etmesi üzerine hayranını engelledi.

Salkım neden engelledi?

Sanatçılık dışında hertürlü mesaj paylaşması sürekli sosyal medya üzerinden biryerlere saldırıyla gündeme gelmesi sebebiyle youtube'da şarkılarından daha çok bu videolarının yer aldığının mesajın içeriğinden anlaşılması ve fenomen Beyinsiz İnsan'ın bulamadığını belirterek şarkı göndermesini istemesi Salkım'ın agresif yönünü gün yüzüne çıkarttı.

Beyinsiz İnsan, "28 yaşındayım. Yeşim Salkım'ın adını çocukluktan beri duyuyordum. Acayip ünlü bir abla. Neden ünlü olduğunu bugün öğrendim, şarkıcıymış. Ama şarkılarını bulamıyorum. Abla yutupta şarkılarını bulamadım hep kavga vidyoların çıkıyo. Bir şarkını gönderir misin?
@yesimsalkim"

Salkım, "Sen yavuz bingöl dinle ben yolluyorum şimdi sana" şeklinde cevap verdi.

Beyinsiz İnsan, "Abla çok büyük hayranınım. Şarkıcı olduğunu öğrenince çok heyecanlandım. Yavuz Bingöl herkes dinliyor. Ben seni dinlemek istiyorum. Kırma beni lütfen. :("

Salkım, cevap vermedi. Hayranı olan Fenomen Beyinsiz İnsanı engellemeyi seçti. Ayrıca, Salkım twitter hesabını direk takip etmeyi engellemeye başladı.

Beyinsiz İnsan, "Abla niye engelledin? Hani Yavuz Bingöl şarkısı atacaktın? Onu da atmadın.

Bari Demet Akalın şarkısı atsaydın :(

O zaman benden sana gelsin;

"Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Yoluma çıkmasan iyi edersin.
Sözlerim sana ağır mı geldi?
Kalbini mi kırdım? Afedersin..."
@DemetAkalin"








WhatsApp Image 2020-07-09 at 00.14.03 (1).jpeg