İstanbul Kağıthane’de 40 gün önce ‘işe gidiyorum’ diyerek evden çıkan oğlunun IŞİD tarafından kandırılarak götürüldüğünü iddia eden anne gözyaşları içinde feryat etti.
Kağıthane Talat Paşa Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan 23 yaşındaki Turgay Güner yaklaşık 40 gün önce evden ‘işe gidiyorum’ diyerek çıktı. Evden ayrılmasının ardından ailesini Hatay’dan arayan gencin annesi oğlunun geri dönmesi için feryat etti. Oğlunun IŞİD tarafından kandırılarak götürüldüğünü iddia eden anne gözyaşları içinde oğlunu geri istedi.
Oğlunun IŞİD tarafından kandırıldığını iddia eden anne Hatice Güner, “Oğlum böyle değildi. Oğlumu kandırdılar. IŞİD tarafından kandırıldı. 40 gündür haber alamıyorum. Bir telefon açmıyor. Ne olur oğlumu bulun getirin dayanamıyorum. Oğlum ne olursun geri dön” diye feryat etti.

“ARKASINA BAKMADAN ÇEKTİ GİTTİ”
Anne Güner, oğlunun işe gitmek için evden çıktığını ve bir daha haber alamadıklarını belirterek, “Bize hiçbir şey söylemedi. İşe giderken el sallardı. Anne hakkını helal et derdi. Bu sefer arkasına bakmadan gitti. Hatta ben de seslendim. Oğlum arkana baksana dedim. Arkasına bakmadan çekti gitti, bir haber alamadım. Polise gittim. Her yere başvurdum. Artık sabrım kalmadı. Allah rızası için yardımcı olun” şeklinde konuştu.

“BİZİ EN SON HATAYDAN ARADI”
Oğlunun en son kendilerini Hatay’dan aradığını belirten anne Güner, “Beni aradı. Hatay’dayım dedi. Hatay’da ne yaptığını sorunca bana ‘Buradakilere yardım ediyorum’ dedi. Oğlum geri gel dedim. Bana Hatay’da çalıştığını söyledi. Oğlumun sesi hiç iyi gelmiyordu. Oğluma iyi olmadığını dönüp gelmesini söyledim. ‘Anne ben iyiyim hakkını helal et’ dedi ve daha sonra konuşamadık” diye konuştu.

“YÜREĞİM YANIYOR”
Anne Güner, oğlunun kandırıldığını iddia ederek, “Ben IŞİD’den şüpheleniyorum. Oğlumu kandırdılar. Oğlum artık dayanamıyorum. Yüreğim yanıyor. Ne olursun çık gel. Oğlum benim sesimi duyuyorsan geri dön” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)