Adana’da Kasapoğlu ve Çokduygulu ailelerinin evlatları Damla Çokduygulu (Kasapoğlu) ve Barış Çokduygulu hayatlarını birleştirdi.
Sheraton Otel’de yapılan, kentin önde gelen isimlerinin katıldığı düğün, Adana Valileri’nin buluşmasına da sahne oldu. Şu an görevde olan Adana Valisi Mustafa Büyük, selefi Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra, daha önce Adana Valiliği yapan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ile Cahit Kıraç ve Naci Parmaksız düğüne katılan isimler arasındaydı. Düğünde Adana’nın ve Türkiye’nin iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından önemli isimleri katıldı.
Yaklaşık 800 davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Adana’nın 5 valisi ile birlikte Orman eski Bakanı Halit Dağlı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TÜSİAD eski Başkanı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sabancı, işadamı Bülent Özülkü, Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Adalı, gazeteci-yazar Yavuz Donat da şahitlik yaptı. Donat’ın gecenin çiftine ‘mutluluğun sırrı’ olarak söylediği, “İtaat et, rahat et” sözü davetliler tarafından alkışlarla desteklendi.
Dünürler, 5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu ve İşadamı Gökay Kasapoğlu, davetlileri kapıda karşılarken, gece boyunca da konuklarıyla yakından ilgilendiler.
Grup Mega’nın sahne aldığı gecenin sürpriz ismi Adanalı sanatçı Faruk Tınaz oldu. Konuklar arasında bulunan Faruk Tınaz da, en güzel şarkılarını gecenin çifti ve konuklar için seslendirdi.
Damla ve Barış Çokduygulu çifti, düğün sonunda aile büyüklerinin ellerini öpüp, salondan ayrıldılar.
(ADN-ADN-Y)
(İHA)