Şehitkamil Belediye Başkalığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilecek olan 23 Nisan Spor Şenlikleri, 400 aşkın sporcu öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan futbol turnuvası ile start aldı. Şehitkamil Belediyesi Bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 20 Etüt Eğitim Merkezinin şampiyonluk için mücadele vereceği organizasyon 21 Nisan 2015 tarihine kadar devam edecek.
Şehitkamil Belediyesi Bünyesinde eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdüren etüt eğitim merkezi öğrencilerinin katılımı gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Spor Şenlikleri Küçükler Futbol Turnuvası, önceki gün Şehitkamil Belediyesi Gazikent Semt Sahasında düzenlenen açılış töreniyle start aldı. 20 etüt eğitim merkezinden 400’ü aşkın sporcu öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan futbol turnuvasına dereceye giren ilk üç takım Şehitkamil Belediye Başkanlığınca Sportif Malzeme ve özel armağanlarla ödüllendirilecek.
"ÖĞRENCİLERİMİZ SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE MORAL DEPOLUYOR"
Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezleri Koordinatörü Hüseyin Savaş Kılıç, 23 Nisan Spor Şenlikleri Küçükler Futbol Turnuvası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezlerinde eğitim gören öğrencilerimizin okul ve hazırlandıkları sınav maratonuna destek verebilmek adına tüm öğretmenlerimizle her dönem olduğu gibi bu yılda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bu yoğun tempoda 2.si düzenlenen 23 Nisan Spor Şenlikleri Futbol Turnuvası gerek öğretmenlerimiz gerek öğrencilerimiz için önemli bir moral ortamı. Öğrencilerimiz bir yandan spor yaparak deşarj oluyorlar bir yanda da farklı etüt eğitim merkezinde eğitim gören arkadaşlarıyla kaynaşma ve tanışma fırsatı elde ediyorlar. Bu organizasyonun en önemli yanı ise öğrencilerimizin milli bayramımızın değerini en iyi şekilde anlaması, ben bu organizasyona katılan tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına başta bizlere bu fırsatları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve bu turnuvanın tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Turnuvaya katılan öğrenciler ise, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından düzenlenen bu tip organizasyonlar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İnşallah takım arkadaşlarımızla iyi mücadele edip şampiyon olmayı hedefliyoruz. Ama öncelikli hedefimiz dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ettiğimiz bir turnuva olmasını istiyoruz. Böylesine anlamlı bir turnuvayı düzenleyen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUSU BAMBAŞKA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde birbirinden farklı etkinlikler düzenleyecek olan Şehitkamil Belediyesi, bayram coşkusuyla çarpan minik kalplerin sevincine ortak olacak. Küçükler futbol turnuvasıyla start alan etkinlikler, çeşitli halkoyunları gösterileri, satranç turnuvası, uçurtma şenliği ve çeşitli doğa kamplarıyla devam edecek.