AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 7 Haziran Seçimlerinde aday olarak belirlenen 25. Dönem Milletvekili Adayları hakkında bir değerlendirmede bulundu.
Özkeçeci, "AK Parti Gaziantep’te tüm ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de bir birinden değerli aday adaylarının teveccühüyle karşılaştığımız bir süreci geride bıraktık.
119 Aday Adayının olduğu şehrimizde Genel Merkezimiz tarafından seçimlere girecek olan aday isimleri bugün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilerek kesinlik kazandı. Listelerde yer almayan tüm geçmiş dönem vekillerimize bugüne kadar olan özverili çalışmaları için özellikle teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dilerim.
Önümüzdeki bu süreçte aday adaylarımız, adaylarımız ve tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde, partimizi, milletimizi ve ülkemizi 2023 Hedeflerine ulaştıracak çalışmalarda bulunarak 7 Haziran’da yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Aday adaylarımıza bu süreçte partimize gösterdikleri teveccühü için teşekkür eder, Milletvekili adaylarımızın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
25. Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları şu isimlerden oluştu:
1-MEHMET ŞİMŞEK
2-ABDULHAMİT GÜL
3-ŞAMİL TAYYAR
4-CANAN CANDEMİR ÇELİK
5-A.NEJAT KOÇER
6-MEHMET ERDOĞAN
7-SERPİL KAVRAK
8-ALİ ŞAHİN
9-FİKRET MURAT TURAL
10-YUSUF ERDEM GÜZELBEY
11-MEHMET MENDERES KARADUMAN
12-MUHAMMED HAKAN TANRIÖVER