Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ve teşkilat mensupları ilçedeki protokol üyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak Kaymakam Harun Sarıfakıoğluları’nı makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Yaman, Kaymakam Sarıfakıoğulları’na İlçe Emniyet Müdürlüğüne sağladığı olanaklar ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Sarıfakıoğluları ise, “Polis teşkilatımızın 170. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Her türlü zorluğa rağmen büyük bir cesaret ve sabırla görevlerini yerine getiren başta İlçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Asayişin sağlanması, can, mal ve namus emniyeti konusunda arkadaşlarımız özveriyle çalışmaktalar. Ayrıca Suriyeli misafirlerimizin huzur ve sükunet içerisinde yaşamlarını devam ettirme noktasında da gerçekten çok önemli bir vazife ifade ediyorlar. Ben emeklerinden ve gayretlerinden dolayı kendilerine kurumsal olarak çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Daha sonra sırasıyla Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ali Bayarslan, Nizip Ağır Ceza Hakimi Rifat Yıldız, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Şimşek’i makamlarında ziyaret ederek çiçek buketi takdim sunan İlçe Emniyet Müdürü Yaman, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak olan programlarla ilgili bilgi vererek, protokol üyelerini davet etti.