Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi tarafından Okullar arası Artistlik Jimnastik İl Birinciliği yarışmaları sone erdi.
Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılı Artistlik Jimnastik il birinciliği yarışmaları sona erdi. Kamil Ocak Spor Salonu’nda yapılan yarışmalarda Minikler A kız-erkek, Minikler B kız-erkek, Küçükler kız-erkek olmak üzere 6 kategoride yarışan öğrenciler, derece yapabilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 12 takım olmak üzere toplam 63 sporcu yarışmaya katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara madalyalarını düzenlenen tören ile verildi.
Dereceye giren takımlar ise şöyle oluştu:
Minik Kızlar A kategorisinde Özel Mutafoğlu İlkokulu birinci, Özel Bahçeşehir İlkokulu ikinci, Özel Cahit Nakıboğlu İlkokulu ise üçüncü olurken, Minik Kızlar B kategorisinde birinci Asiye Ziylan İlkokulu, ikinci Karataş İMKB İlkokulu, üçüncü Özel Mutafoğlu İlkokulu, dördüncü ise Özel Cahit Nakıboğlu İlkokulu oldu. Minik Erkekler A kategorisinde Özel Mutafoğlu İlkokulu birinci, Mustafa Nevzat İlkokulu ikinci olurken Minik Erkekler B kategorisinde ise birinci Özel Mutafoğlu İlkokulu, ikinci Özel Bahçeşehir İlkokulu oldu. Küçük Erkekler kategorisinde yapılan müsabakalarda ise Karacaoğlan Orta Okulu birinci olarak müsabakayı tamamladı.
Müsabakalarında dereceye giren okullar ve sporcular 4-5 Mayıs 2015 tarihlerinde Bolu ilinde yapılacak olan Okullar Arası Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil edecek.