İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın eşi Gülseren Ala, bazı milletvekilleri ve Ankara il protokolünün eşlerinin de hazır bulunduğu iftar programında Emine Erdoğan, misafirlerine hitaben bir konuşma yaptı.

Milletin huzur ve selameti için canlarını ortaya koyan emniyet görevlilerini minnetle anarak sözlerine başlayan Emine Erdoğan, operasyonlarda şehit olanları da rahmetle andı. Büyük devletlerin sorunlarının da büyük olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin bölünmesini pusuda bekleyenlere karşı birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini ifade eden Emine Erdoğan, terörle mücadele eden polis ve askerin en büyük moral kaynağının aileleri olduğunu hatırlattı.
"VATAN BİR MİLLETİN EVİDİR"
“Vatan bir milletin evidir. Evimizi hep birlikte koruyacağız. Birlik ve beraberliğimizi yenecek hiçbir güç yoktur” diyen Emine Erdoğan, Türkiye'nin geleceğinin parlak olduğunu söyledi.
İftar programına katılan, Doğu illerinde görev yapan emniyet mensuplarının eşleri de Cumhurbaşkanı'nın eşinin manevi desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, davetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.