Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim-öğretim hayatına başladığı Piyalepaşa İlkokulu’nu ziyaret etti. Erdoğan’a burada ilkokul yıllarından bir fotoğraf hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, okuduğu Piyalepaşa İlkokulu’nu ziyaret ederek, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın açılışını yaptı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte okula gelen Erdoğan, sınıfları gezdi. İlkokul arkadaşları da Erdoğan’a eşlik etti. Ziyaret sırasında Erdoğan’a, ilkokulda okurken çekilen önlüklü bir fotoğrafı hediye edildi. Sıraya oturup, öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra fotoğrafını öğrencilere gösterdi. Erdoğan, öğrencilere “Bu kimin resmi?” diye sordu. Bir öğrenci de, “Biliyorum, siz” karşılığını verdi. Erdoğan, “Bu benim burada okurken ki resmim. Bizim önlüklerimiz, yakalıklarımız vardı” dedi.
Başka bir sınıfı ziyareti sırasında ise bir öğrencinin, “Siz televizyonlarda çıkıyordunuz. Aynı benziyorsunuz” sözleri Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı güldürdü. Erdoğan, okuldan ayrılırken de Kasımpaşalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
(İHA)