Köklü bir lojistik firması olan Fevzi Gandur, 1948 yılından beri tüm kargolama işlemleriniz için sizlere yardımcı oluyor ve kargolarınızı güvenilir bir şekilde ulaşması gereken noktaya aktarıyor. Sınırları ortadan kaldıran deniz yolu taşımacılığı hizmeti ile birçok noktaya ulaşabilmenizi sağlıyor.

Yılların vermiş olduğu deneyim ve kurduğumuz sağlam ilişkiler sayesinde okyanus ötesi bir hizmeti sizlere sunuyoruz. Hızlı çözümlerimiz ve pratik kararlarımız ile ulaştırmak istediğiniz kargoları istediğiniz noktaya göndermiş oluyoruz.

Üstelik tüm bunlar olurken kadromuzun her bir elemanı gönderileriniz ile ilgileniyor ve hata payını sıfıra indirmek için en ince ayrıntıları dahi düşünüyor. Böylelikle hasarsız ve problemsiz bir kargo süreci işlemiş oluyor.

Deniz Yolu Taşımacılığında Bulunan Hizmetler

Her kargonun hassasiyeti veya boyutu farklılık gösterebilir. Örneğin bir cam firmasının kargoları ile demir kargoları aynı biçimde taşınmaz. Deniz yolu taşımacılığı esnasında ise her kargo için farklı konteyner çeşidi bulunuyor. Düzenleme esnasından sonra yükleme işlemi son derece hassas ve özenli bir şekilde gerçekleştiriliyor ve gemilere aktarılıyor.

Gemiler hazır olduktan sonra da en uygun rota oluşturuluyor ve kargolarınız emin ellerde dünyanın bir ucundan bir ucuna gönderilebiliyor. Her yeni düne duraklarımızı çoğaltarak, yeni insanlar kazanarak ve müşterilerimizin güvenleri açısından tam not alarak başlıyoruz.

Kaliteli Hizmetin Farkını Yaşayın

Yükleme esnasında kargolarınızda kırılma, bozulma veya farklı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunun önlenmesi için ise büyük bir ekip ve özenli çalışanların taşıma ve yükleme işlemlerini üstlenmesi gerekiyor. Bir koli dahi yükleniyor olsa dikkat edilmediği takdirde tüm önemini yitirir.

Hava, kara ve deniz yolu taşımacılığında yılları devirmiş olan firmamızın referansı, daima mutlu uğurladığımız ve defalarca çalışmış olduğumuz müşterilerimizdir. Kaliteli hizmeti cazip fiyatlar ile sunuyor ve başından sonuna kadar olan tüm süreç ile ilgileniyoruz. Ürünlerin karşı tarafa ulaştığına emin olmadan asla işimizi bırakmıyoruz. Sizin için özel olarak geliştirdiğimiz çözümlerimiz ve fırsatlarımızın firmanızı şımartmasına izin verin ve Fevzi Gandru Lojistik'e güvenin.