AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum’u en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirterek, “Çorum’u bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir ve bütün olarak görerek, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti’den tekrar birinci sıra Çorum milletvekili adayı olarak gösterilen TBMM İdare Amiri Salim Uslu, aday listelerinin ardından İhlas Haber Ajansı’na açıklama yaptı.
Yeni dönemde bir diğer hedeflerinin ise Türkiye’yi yeni bir Anayasayla buluşturmak olduğunun altını çizen Uslu, yeni Anayasa ile birlikte ülkenin hem ayağındaki prangalardan kurtulacağını hem de siyaset mekanizmasının önünü tıkayan engellerin de ortadan kalkacağını vurguladı.
Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu kaydeden Uslu, “Siyaset uzun soluklu bir iş. Siyasetin yanı sıra bu ülkeye hizmet etmenin çok farklı yolları da var. Seçim süreci başladığı günden itibaren hiçbir konuda fikir beyanında bulunmadım.Siyasi tavrım, tarzım iyi anlaşılmalı. Nasip ve kader çizgisi unutulmamalı. Bu iki olguya sadece dilimizle değil, kalbimizle de inanmalıyız” diye konuştu.
AK Parti’den 39 adayın Çorum’da milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu hatırlatan milletvekili Uslu, bunun partisine olan güven ve AK Parti’nin gücünün bir göstergesi olduğunu belirtti. Uslu, aday adaylarına bu süreçte AK Parti’ye verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.