Romanya’nın dünyaca ünlü şarkıcısı Alexandra Stan, EXPO 2016 sergi alanına manolya dikti.
“Mr Saxobeat’ şarkısıyla dünyada tanınan Romanyalı şarkıcı Alexandra Stan, konser için Antalya’ya geldi. Uçaktan indikten sonra Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya alanına gelen ünlü yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman tarafından karşılandı. Uçaktan inip otele gitmek yerine sergi alanına gelen Stan, sempatik ve mütevazi tavırları ile dikkat çekti. Proje hakkında bilgi alan Rumen şarkıcı daha sonra sergi alanına geçti.

"BÜTÜN SEVGİMİ KOYARAK DİKTİK"
Ünlüler ormanına manolya ağacı diken Alexandra Stan, ilk can suyunu da verdi. İsminin yazdığı künyeyi ağacın gövdesine bağlayıp cep telefonu ile selfie de çeken Stan, “Bu alana ağaç diktiğim için çok büyük onur ve mutluluk duydum. Benim için çok büyüleyici. Bu ağaca bütün sevgimi koyarak diktik ve burada büyüyecek” dedi.
Türkiye’nin en güzel ve en sevgi dolu kentinde bu ağacı diktiğini ifade eden Stan, toprağa salınan bu sevgimin buradaki bütün insanlara ulaşmasını diledi. Alexandra Stan, “EXPO 2016 Antalya projesini gördüm ve dünyanın en büyük EXPO’larından biri olacağına inanıyorum. Çok küçük de olsa bu ağacı dikerek bu işin bir parçası olduğum için çok ama çok mutlu oldum. EXPO 2016 Antalya’da çok sayıda kültürel ve sanatsal aktivite yapılacağını öğrendim. Bende burada konser veren ilk sanatçı olmayı ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, Alexandra Stan’a EXPO 2016 Antalya’nın sembolü şakayık takdim etti.
(İHA)