Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği’nin (CUODER) Misafir öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği Arapça ve İngilizce Kursları tamamlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleştirilen ‘Gençler El Ele Aydınlık Geleceğe’ projesi kapsamında başta Misafir Öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilerin katıldığı Arapça ve İngilizce Kursları tamamlandı. Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneğinin binasında yapılan Belge töreni ile öğrenciler belgelerini aldılar. Belgeleri Dernek Başkanı Ahmet Arıcan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim üyeleri Muhammet Erat, Hasan Kaplan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Numan Yaşar’ın ellerinden alan öğrenciler kursu tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Bu türden faydalı kursların sürekli açılmasını isteyen öğrenciler Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneğine ve Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerini ifade ettiler.
Çanakkale Uluslararası öğrenci Derneği Başkanı Ahmet Arıcan, ‘Gençler El Ele Aydınlık Geleceğe’ projesi kapsamında misafir öğrencilere yönelik faaliyetlerinin devam ettiğini ifade ederek, “Proje de gönüllü olarak öğrencilerimize ders veren kurs hocalarımıza ve projeye destek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür ederim” dedi.