Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 20 kişilik heyet Almanya’yı ziyaret etti.
Bartın TSO heyeti Almanya’da çeşitli fuarları ziyaret ederek Türk Alman İş Konseyi’nde de yetkililer tarafından bilgilendirme yapıldı. Almanya’da yapı, inşaat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri, genel ticaret sektörlerindeki gelişmeler değerlendirildi. Almanya’da iş geliştirme imkânları, genel gelişmeler ve hizmetlerin yabancılara pazarlanması konularında görüşmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Uluslararası pazarda yer almayı hedefleyen Türk firmaları için, kaçırılmayacak bir fırsat olma özelliğini taşıdığını belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, “Üyelerimizin yeni pazarlara ulaşması, dünyadaki ekonomik, ticari ve teknolojik gelişmeleri yerinde görmesi ve bunları takip etmesi amacıyla fuarlara katılacağımızı beyan etmiştik. Şimdiye kadar yurt içinde yapılan birçok fuara oda üyelerimizin katılımını sağladık. Çağa ayak uydurma ve gelişen teknolojileri takip etme açısından bu tür fuar ve organizasyonların çok verimli ve faydalı geçtiği inancındayım” dedi.