Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı, sosyal sendikacılık anlayışıyla imzaladığı protokolle üyelerine indirimli yurt içi ve yurt dışı seyahat imkanı sağladı.
Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanlığı ile GB Travel Turizm arasında işbirliği protokolü imlandı. Protokol töreninde Sağlık-Sen Başkanvekili Muhterem Başkaya ve GB Travel Turizm Genel Müdürü Serkan Daysal hazır bulundu. İmzalanan işbirliği protokolüyle Aydın Memur-Sen ve Sağlık-Sen üyelerine yurt için seyahatlerde yüzde 2, yurt dışı seyahatlerde ise yüzde 4 indirim imkanı sağlandı. 1 yıl süreyle geçerli olacak protokolden Memur-Sen ve Sağlık-Sen üyeleriyle birinci derece yakınları üye kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle yararlanabilecek.
Protokol töreninde konuşan Sağlık-Sen Şube Başkanvekili Muhterem Başkaya, “Memur-Sen ve Sağlık-Sen, bugüne kadar gerek toplu görüşme ve sözleşme masasında, gerekse millet menfaatlerine yönelik ortaya koyduklarıyla sendikacılıktan çok ötesine imza attı. Vizyon sendikacılığı hedefi ile sağlık çalışanlarının bugüne kadar çözülemeyen sorunlarını çözdük ve var olan sorunların çözümü için de mücadelemizi sürdürüyoruz. Üyelerimize iş yaşamlarında olduğunu kadar sosyal anlamda da katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda GB Travel Turizm ile bir işbirliği protokolü imzaladık. Üyelerimiz yurt için seyahatlerde yüzde 2, yurt dışı seyahatlerde ise yüzde 4 indirim imkanından faydalanabilecek. 1 yıl süreyle geçerli olacak protokolden Memur-Sen ve Sağlık-Sen üyeleri ile birinci derece yakınları üye kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle yararlanabilecek” dedi.