Efeler Belediyesi tarafından belediyenin birinci yıl dönümü ve ilçenin tanıtımı için hazırlanan ’Efeler İçin Söyle’ klibi sosyal medyayı salladı.
Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Efeler İçin Söyle’ klibinde bazısı belediye personeli toplam 14 gönüllü müziksever, Aydın iline ait olan anonim ‘ Eklemedir Koca Konak’ türküsünü seslendirdi. 7 enstrümanında kullanıldığı müzisyenin görev aldığı klip ilk olarak belediyenin kuruluş yıldönümünde basına ve vatandaşa izletildi.
Efeler ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu farklı mekanlarında çekilen klipte ilçenin tanıtılması hedefleniyor. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın facebook sayfası ile Belediyenin resmi sayfasında yayınlanan klibi bir hafta içinde yaklaşık 100 bin kişi izledi.
Klibin beğenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Varlık, “Müdürlük olarak ilçemizde bir ilke imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu kliplerin devamı da gelecek. Sosyal medya hesapları üzerinden güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın ilgisine teşekkür ederiz” dedi.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, klibin hazırlanmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür ederek, “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelimiz gecesini gündüzüne katarak kısa sürede ilçe halkının büyük beğenisini toplayan bir işe imza attı. Henüz kuruluşunun üzerinden 1 yıl gibi kısa bir süre geçen bir kurum olarak ‘Önce Efeler, Öncü Efeler’ diyerek bugünlere geldik. Bundan sonra da bu böyle olacak ve Efeler ilçemiz her konuda öncü bir ilçe olmaya devam edecek” diye konuştu.