AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından tüm kadrolarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya başlayacaklarını belirtti.
AK Parti’de 55 aday adayı milletvekili olabilmek için yarıştı. Aydın’da temayül yoklamalarının ardından yapılan mülakatlar sonucu 7 kişilik aday listesi belirlendi. AK Parti Genel Merkezi 24. Dönemde görev yapan 3 milletvekiline 25. dönemde listede yer vermedi. Listelerin açıklanması üzerine AK Parti İl Binasına gelen ve birinci sıradan milletvekili adayı gösterilen AK Parti Aydın eski İl Başkanı M. Sadık Atay partililer tarafından sevgi seline uğradı. Partililerle tek tek kucaklaşarak tebrikleri kabul eden Atay, partililere hitaben bir teşekkür konuşması da yaptı.
Partinin hangi kademesinde olursa olsun her zaman her görevi yapmaya hazır olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Atay, “Mühim olan AK Partidir, hizmettir ve davadır. Hiçbir zaman bu konuda nefsimize yenik düşmemeye gayret ettim. Bugün çok şerefli bir görevin arifesindeyim. Bu görevde bize destek veren hemşerilerimize, teşkilatımıza, ve böyle zor, şerefli, vebali zor bir görevi bizlere emanet eden büyüklerimize, genel merkezimize ve çok kıymetli genel başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.
“GECE GÜNDÜZ GAYRET EDECEĞİM”
Aydın için gece gündüz çalışacağını işaret eden Atay, “Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ‘ben’ demeyeceğiz, ‘biz’ diyeceğiz. Teşkilatımızın emrinde adaylık sürecinde, milletvekili olduktan sonra da teşkilatımızla birlikte, diğer milletvekillerimizle birlikte, Aydın’ın diğer parti milletvekilleri ile tüm unsurlarıyla sivil toplum kuruluşlarıyla, dernekleriyle, vakıflarıyla en başta ilimi ve komşu illeri ortak projelerle bölgenin milletvekili olmak için gece gündüz gayret edeceğim. Bu emanetin hakkını vermek için partimizle, il başkanımızla birlikte hep beraber çalışacağız” dedi.
“ÇALIŞMAYA ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM”
Bugüne kadar emeği geçen milletvekillerine ve diğer milletvekili aday adaylarına teşekkür eden Atay, “Biz tek başımıza hiçbir şey ifade etmiyoruz. Diğer 48 adayımız ile omuz omuza verip teşkilatımızla birlikte Aydın için neler yapabiliriz noktasında gece gündüz koşturarak son 60 gün durmadan yılmadan kapı kapı gezmemiz gerekiyor. Aydın için, davam için, teşkilatım için gece gündüz hizmet etmeye ve çalışmaya şeref sözü veriyorum” diye konuştu.
ATAY, EŞİNDEN HELALLİK İSTEDİ
Konuşma sırasında yanında bulunan eşi Gülru Atay’dan aday adaylığı sürecinde istediği helalliği tekrarlayan Atay, “İnşallah bizleri uzun bir hizmet süreci bizi bekliyor. Eşimden bu konuda hellalik istiyorum” dedi.
“ASIL İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR”
7 kişilik listeye giren adaylara hayırlı olsun dileklerinde bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de, “Asıl iş bugün başlıyor ve Aydın için yeni bir sayfa açılıyor. Bundan sonraki süreçte Aydın’da gece gündüz seçime kadar AK Parti’yi birinci sıraya oturtmanın gayreti içinde olacağız. Çok örnekli bir seçim çalışmasıyla beraber Aydın’da tekrar birinciliği ele alacağız. 55 aday adayımızdan bugün 7 adayımız belli oldu. Diğer 48 aday adayımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Aydın AK Parti tarihinde 55 aday adayı ile bir ilke imza attık ve tarihe geçtik. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.