Nişantaşı’nda Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili 4 kişi daha gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri, Nişantaşı’nda yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında 10 şüpheliyi gözaltına almıştı. Operasyonu derinleştiren polis akşam saatlerinde 4 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda cinayete ışık tutacak bazı bilgi ve belgelere ulaştı. Yakalanan şüpheliler Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildikten sonra sorguya alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, 24 Aralık 2014 tarihinde silahlı saldırganlar tarafından yapılan saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden kurşunlanmış, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
(İHA)