İstanbul Nişantaşı’nda Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri İstanbul Nişantaşı’nda yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından şüpheli şahıslar tek tek belirlenerek eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon adreslerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

NİŞANTAŞI’NDAKİ SALDIRI
Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, 24 Aralık 2014 tarihinde silahlı saldırganlar tarafından yapılan saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden kurşunlanmış, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
(İHA)