Manisa’nın Salihli ilçesinde birbirlerini sollamak isteyen iki motosikletin kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, M.A.B. (17) yönetimindeki 45 SC 3368 plakalı motosiklet ile M.A. (17) yönetimindeki 45 SC 0855 plakalı motosiklet, Kurudere Caddesi’nde Beşyol Kavşağı istikametine giderken birbirlerini sollamaya çalıştı. Her iki motosikletin direksiyonlarının birbirine temas etmesi üzerine motosiklet sürücüleri hakimiyeti kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Kaza sonucu her iki motosiklet sürücüsü ile motosikletlerin arkasında bulunan Y. B. ve M. K. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücülerden M.A.B., tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Öte yandan her iki motosiklet sürücüsünün de kasklı olduğu belirtildi. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Hayatını kaybeden motosiklet sürücü M.A.B., Razlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakallar Mezarlığı’na defnedildi. Salihli Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören gencin cenazesinde yakınları ve okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)