Bursa’da son 6 ayda meydana gelen kazalar MOBESE kameralarına yansıdı.
Bursa’da 2014 yılının son 6 ayında meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. İlk kazada Haşim İşcan Caddesi üzerinde ilerleyen bir araç sürücüsü, yol kenarındaki park halindeki otomobile çarpıyor. İki araçta maddi hasar oluşurken, çarpan kamyonetin sürücüsünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi kameralardan kaçmıyor. Merkez Yıldırım ilçesindeki Özdilek kavşağında meydana gelen başka bir kazada ise, sürücünün dikkatsizliği görülüyor. Kavşakta seyir halinde ilerlerken birden duran ve geri geri çıkan otomobil sürücüsü, diğer taraftan gelen bir araca çarpıyor.

IŞIK İHLALİ YAPINCA KAZALAR KAÇINILMAZ OLDU
Merkez Yıldırım ilçesi Mesken duraklarında meydana gelen bir başka kazada ise, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsünün başka araca çarptığı görülüyor. Millet Mahallesi lambalarında meydana gelen başka bir kazada, kırmızı ışıkta duran bir kamyonete arkasından ilerleyen aracın çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle yolda sürüklenen iki kamyonetten birinin lastiği çıkıyor.
Minareliçavuş Mahallesi’ndeki kazada ise, yola dikkatsiz şekilde çıkan otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kameralara yansıyor. Merkez Yıldırım ilçesi Özdilek kavşağındaki bir başka kazada da, yine kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobilin seyir halindeki başka araca çarptığı görüldü. Orhaneli Keles kavşağında da kırmızı ışık ihlalinden dolayı iki otomobil çarpışıyor. Atatürk Caddesi’ndeki kazada, kaygan yolda duramayan bir otomobil sürücüsünün aracıyla duvara çarptığı görüldü. Cumhuriyet Caddesi Meydan Kavşağı’nda ise, drift yapan bir otomobil sürücüsü takla atmaktan son anda kurtuldu. Zübeyde Hanım lambalarında kırmızı ışıkta geçen bir kamyonetin otomobille çarpıştığı, Esentepe kavşağında ise, bir otomobil sürücüsü önünde duran araca çarpması MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
(İHA)