Edirne’nin Keşan ilçesinde özel bir hastanenin çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Çatıya çıkan kişinin, daha önce de Türkiye’nin çeşitli yerlerinde özel hastanelerin çatılarına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki M.H, borçları olduğunu iddia ederek Keşan ilçesindeki özel bir hastanenin çatısına çıktı. Çatıda ayaklarını sarkıtarak intihar edeceğini söyleyen M.H’yi gören çok sayıda hasta ve hastane personeli paniğe kapıldı. Kısa sürede olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gelirken, hastane yöneticileri ve polis ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmaları sonucu hastanenin çatısına çıkan M.H indirildi.

EN SON 5 OCAK’TA SİVAS’TA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
28 yaşındaki M.H’nin, eşinin ilik hastası olduğunu ve maddi imkansızlıklar nedeniyle borç içinde olduğunu söyleyerek bir çok yerde intihar girişiminde bulunduğu kaydedildi. Kastamonu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen M.H’nin en son 5 Ocak 2015 tarihinde Sivas’ta özel bir hastanenin çatısına çıkarak aynı bahaneyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenilirken, daha önce de Antalya, Muğla ve İzmir’de bu tür intihar girişimlerinde bulunduğu ve yardım istediği bildirildi.
M.H, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından polis ekiplerince Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
(İHA)