Bursaspor, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak İstanbul takımlarına karşı galibiyet bulamama serisini 13 maça çıkardı.
Yeşil-beyazlılar, İstanbul takımlarına karşı galibiyeti unuttu. En son 2012-2013 sezonunun 28. haftasında sahasında Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla geçen Timsah, o müsabakanın ardından oynadığı 13 maçta rakiplerine karşı diş geçiremedi. Bu dönemde Fenerbahçe ile oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, Galatasaray ile ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet, Beşiktaş ile oynadığı maçlarda 3 mağlubiyet, Kasımpaşa ile oynadığı son 2 maçtan ise 2 beraberlikle ayrıldı.

ÜST ÜSTE 2 İSTANBUL TAKIMIYLA KARŞILAŞACAK
Bursaspor’u ilk yarının sonlarına doğru zorlu bir fikstür bekliyor. Son maçlarda İstanbul ekiplerine karşı üstünlük kuramayan yeşil-beyazlılar, bu şansızlığına İstanbul Başakşehir ve ardından kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçında son vermeye çalışacak.

TİMSAHIN 5 MAÇTIR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Yeşil-beyazlılar, bu sezon oynadığı futbolla parmak ısırtıyor. Taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan Bursaspor, ligde oynadığı son 5 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Bursaspor bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.
(İHA)