Üsküdar’da fen dersindeki deney sırasında meydana gelen patlamada gözünden yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak, karnesini evinde aldı.
Üsküdar’da Fen dersindeki deney sırasında meydana gelen patlamada gözünden yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak, karnesini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’den aldı. Mert’e evinde karne verdiği sırada Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Elif Akkaya hazır bulundu. Okullar yarıyıl tatiline girerken, eğitim öğretim döneminde zorlu bir süreç geçiren Mert Öztoprak karnesini evinde aldı. Patlamanın ardından uzun bir tedavi sürecine giren Mert Öztoprak, ‘Teşekkür Belgesi’ alarak ailesini gururlandırdı.
Mert Öztoprak’a karnesini veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Mert gördüğünüz gibi engel tanımıyor. Ufak bir kaza atlattı tabi. Allah onu annesine, babasına ve bizlere bağışladı. Biz de Mert’in tekrar sağlığına kavuşmasına çok mutluyuz. Bu kazayı yaşamasına rağmen, karnesi gördüğünüz gibi çok iyi notlarla dolu. Teşekkürü de aldı. İnşallah ikinci dönem daha da başarılı olacak ve takdir getirecek” dedi.
(İHA)